ضمیرناخودآگاه

ذهن ناهشیار و یا همان ضمیر ناخوداگاه مخزن احساسات، اندیشه ها، آرزوها و خاطراتی است که ما از آن ها آگاهی کامل نداریم.
تقریبا تمام آنچه که در ضمیر ناخودآگاه وجود دارد مانند احساس درد، اضطراب یا درگیری و… غیر قابل قبول یا ناخوشایند هستند.

ضمیر ناخودآگاه از فرایندهای ذهنی تشکیل شده است که به صورت خودکار رخ می دهند و آگاهی ما تأثیری در انجام این فرایندها ندارد.
این فرایندهای ذهنی زیر سطح آگاهی ما قرار دارند و بر رفتارهای آگاهانه ما تأثیرگذار هستند و شامل تفکرات درون ذهنی، خاطرات، آرزوها و انگیزه ها می باشند.

ضمیر ناخودآگاه بخشی از ذهن ماست که بسیاری از تصمیم‌های ناخودآگاه (خودکار) و برداشت‌های ما در آنجا شکل می‌گیرد. روان‌شناسان ضمیر ناخودآگاه را سرچشمه‌ی خلاقیت، اندیشه‌ها و احساسات شهودی، الهام و بیداری معنوی می‌دانند. بسیاری از افراد بر این باورند که هر شخص می‌تواند از ضمیر خودآگاه خود برای ایجاد تغییر در ضمیر ناخودآگاهش استفاده کند، و آن را به تغییرات قابل ملاحظه‌ای در زندگی شخصی خود تبدیل نماید. به بیان ساده‌تر، اگر می‌خواهید دستاوردهای بیشتری داشته باشید (پول، چشم‌انداز شغلی یا فرصت‌های دیگر) باید خودتان را ارتقا دهید. زمانی که یاد بگیرید چطور طرز تفکر خود را تغییر داده و به قدرت ضمیر ناخودآگاه‌تان متصل شوید، زندگی شادتر و موفق‌تری خواهید داشت.

ضمیرناخودآگاه را بعنوان فضای عملکرد و ذخیره همه چیزهایی که در حال حاضر آگاهی شما روی آنها نیست، تصور کنید(مثلا همین اکنون درحال تنفس کردن به شکل ناخودآگاه بودید). ضمیرناخودآگاه، همه تجارب زندگی شما، خاطرات، باورها، مهارتها و چیزهایی که دیده اید را در بر دارد. همچنین کنترل بسیاری از عملکردهای ناخودآگاه بدن شما مانند تنفس، ضربان قلب، هضم، کنترل دما و غیره که از محدوده آگاهی شما خارج است نیز به ضمیرناخودآگاه شما باز میگردد.

از زمانی که زیگموند فروید مفهوم خود آگاه و ناخودآگاه را مطرح کرد تا اکنون، تحقیقات زیادی بر روی قدرت این ضمیر انجام شده است و دانشمندان در نهایت به این نتیجه رسیدند که با کنترل و هدایت این قسمت از ذهن میتوان به نتایج بزرگی دست یافت اما مسئله ای که در این میان برخی افراد را از دستیابی به نتایج مورد نظر باز میدارد، عدم شناخت زبان ناخودآگاه و نحوه تاثیرگذاری بر روی آن است.

تکنیک هایی برای کنترل ضمیر ناخودآگاه

ضمیر ناخودآگاه با تکرار یاد میگیرد و نه با منطق. به همین دلیل است که شما میتوانید فردی را بجای استفاده از علم و منطق، با تکرار و بحث دوباره و دوباره به چیزی معتقد سازید.

تکنیک هیپنوتیزم:

این تکنیک به ضمیر ناخودآگاه ما کمک میکند تا با همکار خودآگاهش ارتباط برقرار کند. درواقع این کار همان بیدار کردن ناخودآگاه خفته ماست. وقتی در حالت هیپنوتیزم قرار میگیریم، به ضمیر خودآگاهمان اجازه میدهیم تا برای مدتی استراحت کرده و اجازه دهد تا صدای ناخودآگاه، تمام ذهنمان را پر کند. زمانی که از حالت هیپنوتیزم خارج شویم، تمام حرفها و لایه های زیرین ناخوداگاه، نیروی هدایتی برای ضمیر خودآگاه ما میشود.

تجسم سازی:

استفاده از این تکنیک در ورزشکاران و افراد این حیطه خیلی رایج است. آنها از این تکنیک برای پرفکت کردن مهارتهایشان استفاده میکنند. همچنین قبل از رفتن به مسابقه، خودشان را برنده ان بازی تصور میکنند. در این تکنیک فرد خودش را در شرایطی که آرزو دارد، تجسم میکند.

برای مثال، اگر میخواهید ورزن کم کنید، خودتان را فردی خوش اندام تجسم کنید. اینکار را در هر وقت میتوانید انجام دهید. ضمیر ناخودآگاه شما درمی یابد که شما را به آن سمت سوق دهد.   

مراقبه:

یکی از قدیمی ترین راه ها با هدف تعلیم دادن ذهن. مراقبه به ما کمک میکند تا خود را آرام سازیم و صدای ناخودآگاهمان را قوی کنیم. کمک میکند تا افکار خود را مرتب سازیم و آرزوهای حقیقی خود را دریابیم. زمانیکه با خود در صلح باشیم، حواسمان کمتر توسط  چیزهایی  که اطرافمان رخ میدهند؛ پرت میشود. در نتیجه میتوانیم بهتر به ضمیر ناخوداگاهمان گوش بسپاریم.  

مثبت حرف زدن:

میتوانید با صدای بلند جملات مثبتی گفته و با ناخوداگاه خود ارتباط برقرار کنید. پس زمانی را به صحبت کردن با ضمیر ناخودآگاهتان اختصاص دهید. هرگز از کلماتی همچون شاید، ممکن است، احتمال دارد و اگر استفاده نکنید. به خود بگویید : من میتوانم» و یا من اینکار را انجام خواهم داد». خیلی ها با همین جملات مثبت به نتیجه رسیده اند.

گوش دادن به شهودات و رویاها:

رویاها و شهودات ما راه هایی هستند که ضمیر ناخوداگاه از طریق انها با ما ارتباط برقرار میکند. شهود، صدای ناخودآگاه است. این صدا اغلب اوقات بهترین پاسخ را برای مشکلات ما دارد. با تعبیر رویاها نیز میتوانیم به آنچه واقعاً میخواهیم و یا آنچه باید انجام دهیم؛ پی ببریم.

خیلی اوقات با یک مشکل آزاردهنده به خواب میروید و وقتی بیدار میشوید، راه حل آن را درمی یابید. ممکن است این راه حل از طریق رویا و یا فکری که ناگهان تا چشم باز میکنید درناخودآگاهتان پدیدار میشود؛ به شما داده شود. این حاصل فعال بودن ضمیر ناخودآگاهتان، در هنگام به خواب رفتن خودآگاه است. این تکنیک ها نیاز به تمرین دارند. باید ذهن و بدنی آرام داشته و در محیطی بدور از هرگونه حواس پرتی باشید.

 

سخن آخر

ضمیر ناخودآگاه انسان از قدرت بسیار بالایی برخوردار است و در صورت برقراری ارتباط موثر با آن، می‌توانید آرامش روانی خود را تامین کرده و به خودشکوفایی برسید. 

ضمیرناخودآگاه و آنچه راجع به آن باید بدانید

رهاسازی درقانون جذب وشیوه انجام آن

ضمیر ,ناخودآگاه ,تکنیک ,آگاهی ,انجام ,استفاده ,ضمیر ناخودآگاه ,خود را ,این تکنیک ,و یا ,است که

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قهوه گانودرما درمان لاغری تکست آهنگ های پرطرفدار نایس بلاگ دکتر عاطفه گلفشان متخصص پوست و مو وبلاگ شخصی امیری - کافه و کافی شاپ لیست بهترین سایت های ایرانی زی زی طراحی دکوراسیون داخلی مرجع پول آنلاین Lab Supplies(لوازم آزمایشگاهی)